Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelse

 

 

- Jag fick en Newton - upplevelse idag.

- Va?  Hur då? 

- Jag fick ett äpple i huvudet!




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-11 14:20



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En Newton = 102gram, det gjorde nog gaska ont.
2020-09-12

  Bodingen VIP
Tur äpplet inte vägde new-ton.
2020-09-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul! Hoppas det var ett mindre äpple:)
2020-09-12

    Lena Staaf VIP
Då slapp du plocka!
2020-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om fallfrukt!
2020-09-11

  ULJO
Fin känsla där. Naturens lag
2020-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP