Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min goda vän har en underbar svansvifterska..


20 kilo kärlek

20 kilo kärlek
tassande
tror du är en knähund när du känner för det
Har ett tufft namn...
Diva
men jag kallar dig för Fillefjonkan
för ibland är du bara sååå fjantig.. men gullig
snäll, kärleksfull
olydig ibland som man ska vara...
Ibland är du en Bondkanin... speciellt när du ser andra hundar...
på tv eller ute på balkongen...
och du springer som vinden i rastgården..
gillar att retas med pinnar..
glöm att du vill apportera..
har du fått tag på bollen eller pinnen.. då är den din
hur någon kan vara rädd för dig är en gåta
en sorglig sådan...
men för mig är du 20 kilo kärlek <3




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-11 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP