Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskling har druckit sig full. Är bakis och kan inte komma till mig


Alkoholen valde henne

Besviken
Ledsen
Bara förnamnet

Alkoholen valde henne
Skrek "Ta mig! Ta mig!"
Hopplöst att överrösta. Omöjligt att överrösta.


Det gör så ont
Kommer inte att dö
Känns bara så...

Maktlös
Kan inget göra
Ingenting kan jag göra
Bara sitta här och vänta
Tills hon tillnykrat.

Men strålkastaren ska jag rikta mot mig själv
Kan inte hjälpa henne
Kan bara hjälpa mig själv att hårda ut

Vill skrika på henne
Vreden är stor som en vulkan
Imorgon kanske den lugnat sig
Vem vet

Just nu sitter jag i mörkret
Kan bara ta hand om mig själv

Klart slut




Fri vers av Mackan 1966 VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-11 16:21



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tack för att du delar...det helar!

Från en ett vuxet barn till ett annat...

Var det inte ”hon” som valde..?

Tack!
2020-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP