Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nuet och stunden

När jaget suddats bort.
Det som finns kvar.
Det äkta sköra.
Som monarkfjäril.
Vill jag tro.
Det rusar.
Vad?
Allt.
Försöker stanna upp.
Ser dig sover.
Som kärleken.
Då förstår jag.
Att allt är som det ska vara.
Jag blundar och hoppas drömma.
Samma dröm som du.
Så fridfullt vacker.
Vill jag också vara.
Kanske en dag.
Då körsbärsträden blommar.
Inte nödvändigtvis.
Men kanske.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-09-11 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP