Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Berusad av livet... Berusad av sång... Berusad av beundran... Berusad av sorg... Berusad kan leda dig till avdomning och snudda vid livlöshet samtidigt som du blir uppväckt och upplyst...


BERUSAD AV... AVBROTT...

 

betagen berusad insuper jag doften

ett annat jag som berör mig innerligt...

smaken som vidrör alla sinnens grund

jag läppjar på din kinds mjuka hud...

och drar in djupa andetag av ditt jag...

 

spetsen på min tunga som vill nå din

blicken som möter din i djupets brunn

vidgade iriskransar över pupillernas hav

hjärtfrekvenserna synkroniseras taktfast 

ljudet av andetagen som strålar av värme 

 

avbrott stukar de vittra själarnas kroppar

tystnaden avlöser infernot utan att nå fram

stelheten dövat lusten mjukheten bortblåst

kroppen livlös verkar svarar inte på tankar

insikten om återstoden av inspirationen, noll

 

andningen sluts in i gäspande replikers mummel

drar snarkningens stockar till offerbålets orakel...

vad ska vi göra nu? ... ingen av oss vet på råd... ...

kudde mjuk och skön lakan knöligt gnager så illa

en gest att ligga sked suddar bort missmodet en smula

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-11 18:27



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Den sköra närheten, så ömtålig.
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP