Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

N som i nyförälskad

 

hon ser på sin text ovanifrån 

vad den saknar vad det är för typ 

av text ingen kommer ana självgodhetens 

klänning fladdrande i vind 

 

ur det mörka anas lyckan men ingen 

kommer se och insikten får blodet att 

pumpa ända ner i kön 

 

Som då just innan innan du fört den 

ända in och allting skriker pumpar 

 

hjärtats rusning ömheten och ilskan 

kraften    Du var liv 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-09-11 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP