Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk lek, forumet


som en solkatt på ögonlock under slummer kan rubba något

och det glittrade
i havet
i frosten
i dina ögon

och det som splittrade
det som skaver, rosten
när du blev någon

ibland, några ord
ett helt liv




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-09-11 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP