Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikten


Den stiger sakta
i mitt innersta,
känslan
som lämnar spår
av saknad;
insikten.




Fri vers (Fri form) av Mari N
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-11 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mari N
Mari N