Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiska väskan

Vi har setts
och bytt väska -
så brukar vi göra...

Finner en ankellänk
och ett ark fingertatoo
som jag sätter på lackade naglar...

Drar upp en gulgrön kjol
och lila linne med silverkanter
och dansar...

En vit fjäder får mig att tänka på änglar
och sedan tänker jag på Sima och dig
idag vid dammen...

I morgon ska jag rosta Simas surdegsbröd
kanske brygga svart te
och kolla böckerna som du lagt ned i min väska...

Luiz säger att jag är som ett barn på julafton
och då inser jag att en blandning av barn och vuxen
är det allra bästa och absolut möjligt!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-11 23:20



Bookmark and Share


  Anya VIP
Men vilken fantastiskt bra idé att byta väska och saker med varandra. Det måste jag testa någon gång. Så fint berättat!!! <3
2020-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken härlig överraskande grej! Jag har många väskor, jag borde kanske prova med någon.
2020-09-12

  lila fjäderblomman VIP
Härligt med överraskningar! När man frågar barn vad de gjort idag-svarar de oftast "vet inte-kommer inte ihåg" Varför- de är så i nuet!!! Att vara lekfull i nuet som vuxen-barnen lär oss!
2020-09-12

    Lena Staaf VIP
Att byta väska och packa upp överraskningar ger vardagen guldkant. Någon som tänkt på mig och någon som jag tänker på!
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP