Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


811.där ,var suddiga ...

HööÖööst...
i modfällda fönster...

utan vår... vinter är
framme ... gå runt och
kom in till mig ,

på bordet kaffebryggare...

en klunk,tittar vi in
i varandras ögon,en till
och själens värme...
krossar muromgärdade
bröstkorgen ,

och vi - två - ska
beundra din charm...

fallande löv _ sönderrivna brevbitar
_ når inte mig _ jag väntar på dig ...

där ,var suddiga svampregndroppar...
faller med dunder på
städerna ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-12 08:39



Bookmark and Share


  petter rost
Å ja....

"HöÖööst...
i modfällda fönster..."

"där, var suddiga svampregndroppar...
faller med dunder på
städerna..."

– ja hösten smyger in i livet, i "min värld" alltid skrämmande, livsförnekelse, nerförslut. Men med dina sinnen och ögon hittar en liten dimension i den där närhet och innerlighet ger livsvärme – hösten som en rörelse inåt till skillnad från vårens rörelse utåt, växt och blomning. Och på toppen av detta djupborrande poem en bild av osannolik lyster – måste lägga dem båda i min bok för sparade skatter.
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP