Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förflutenheter

Det förflutna tittar på oss
med bleka blickar
ekar som avlägsna minnen
i lövens vinkande blinkningar
i vindens smygande viskningar
runt våra kroppar
runt våra smekningar
älskog och molnhjärtan
tung könslighet och blodfyllt begär.

Vind och vit hud
sol och hudlöshet.
I det naknaste
i det naknaste hittar vi varandra
i oss själva.
I skälvande, otålig brunst
och salt mättnad
finns den renaste lågan.

Vi har varit här förut.
Vi har alltid varit här.
Vi är alltid här.
Den här platsen
kommer aldrig att lämna mig.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-12 09:03



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Utomordentligt bra helt enkelt! Appåd.
2020-09-16

  Kungskobran VIP
Underbar kärleks dikt,rister av åtrå
2020-09-12

  Jan Widströmer VIP
Platsen och människan oupplösliga när likheten upprepas dem och människor emellan genom historien och nu.
2020-09-12

    ej medlem längre
Vilken underbar dikt där det avlägsna blir så närvarande och levande och eldens rena låga brinner klar genom varje ord. Känslan finns här. Orden finns.
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP