Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös bagatell

 

 

Klarvaken lyssnar

på bruset i etern hon

pratar i sömnen

om minnesrika möten

aldrig så ensam som då

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-12 10:01



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
poesi när det känns!
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP