Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibration

Får jag vara hos dig en stund
Jag lovar att inte störa
Vila hos dig en stund
Jag lovar att inte röra

Du ger en stillsam värme
Förför ett kallt förflutet
Det blir en stund av vila
På vägen ner i djupet




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-12 10:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilsam och vacker dikt. Den mörka undertonen är där, men på avstånd. Här och nu är det tryggt.
En rysning genom kroppen att upptäcka att en av dina första dikter här på sajten hade denna titel.
2023-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP