Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljungeld

Det kommer ljungeld
Ljungeld, över bergen
Från den gamla floden
Där allt ska födas på nytt
Så jag tystnar
Medan drömmar sjunger
Sånger om heder
Sånger helt utan
Och jag vågar knappt lyssna
Än mindre se på
Bättre att du går tillbaka
Tillbaka till att vara ljungeld
För mig finns det ändå inget
Annat du kan vara




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-12 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP