Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


They are my pearls and I am their rock


Pearls

Pearls
My family is like pearls on a string
I appreciate all the joy they bring

Big ones small ones give me my strength
They can understand realize and more

Whenever I am sad they make me happy
Whenever I am glad we laugh

They are my spotlights wherever I go
They are my pearls and I am their rock

They forgive me when I am small
I so love them, all


© Bibbi Ahrnstedt
egen bild






Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-12 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt