Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot ny tid (haiku)

 

binas blomstersurr

björklöv dallrar i gul dräkt

tallkottar mörknar




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-12 13:50



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Fin !
2020-09-14

    Lena Staaf VIP
Färgkontraster i hösten. Fint!
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg