Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLA TÅG HAR GÅTT

JAG HAR VINKAT AV DEM VID STATIONEN

JAG HAR SAGT: ”TÄNK ÄNDÅ VAD MAN SETT…”

ÄR JAG MÅNNE EN PÅ BILLIONEN?

ALLA TÅG HAR GÅTT NU – UTOM ETT

JAG SÅG RÖDA TÅG, DEMONSTRATIONSTÅG

JAG SÅG TÅG SOM GICK TILL HELVETET

DET HAR HURRATS, TJOATS OCH ORERATS

ALLA TÅG HAR GÅTT NU – UTOM ETT

 

JAG STEG PÅ NÅGON ANNANS TÅG
MEN DET VAR BARA BLUFF OCH BÅG
STEG PÅ ETT TÅG I ONÖDAN
DET TOG ETT STICKSPÅR OCH FÖRSVANN
OCH STINSARNA BLEV PRINSARNA
MAN ALDRIG SKULLE BLI
OCH NU HAR ALLA TÅGEN
UTOM ETT DRAGIT FÖRBI

LARZ GUSTAFSSON  200911-12






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 516 gånger
Publicerad 2020-09-12 14:01



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Fint rimmat och mycket tänkvärt :-)
2020-09-12

  Lottie Ålhed VIP
Vackert och hoppfullt skrivet.
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP