Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hämnd


Uti korpens svarta öga speglade han sig

 

Hon snärjde honom

sen krossade 

hon allt

 

*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-12 21:17



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Dramatiskt.
2020-10-16

  Blått Norrsken VIP
Snyggt upplagt i mystik och hetta
2020-09-13

  Roger VIP
Spännande med ett så kort utsnitt. Väcker frågor. Stiligt o minimalistiskt
2020-09-12

  Nils-Robert
En dikt ur mörkret. Förtvivlan och smärta. Starkt berörande.
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP