Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Svart sol av Lottie Ålhed


Svart och vitt

Svart blir vitt
vitt blir svart
Se upp jag kommer
om en kvart
med förklaring på allt
varför kallt blir varmt
varför varmt blir kallt
det sitter i betraktarens syn
särskilt om hen är androgyn




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-12 17:30



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Det roar mig att allt inte är ”grått”

Tack!
2020-09-22

  bibbi ahrnstedt
Fint gillar humorn i dikten
2020-09-13

  Anya VIP
Jaa allt är inte så självklart. Tillstånd kan snabbt ändra sig. Humor i tonen i slutet...tänker jag.
2020-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP