Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi måste vakna och ta hand om vår planet.


Lyssna

 

Hör du budskapet,

vattnet när stenarna klapprar

mot varann?

Ömsom stilla

Ömsom vilt

 

Det har pågått i evinnerlig tid

Har du blivit döv?

Avtrubbad kanske?

 

Lyssna!

 

Det är musik

Vad försöker havet säga, berätta

tala

om?

 

Hör du dånet

när vattnet

slår mot sand?

 

Rädda mig!

Ropar hon det?

Havet.

 

Ja precis det ropar hon.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-12 18:34



Bookmark and Share


  Roger VIP
Amen väl skrivet
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP