Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i Coronans tid


Jobba på distans

Jobbar på distans
så skönt att slippa pendlandet
så bra att vara trygg mot smittan
så fint att ändå vara till nytta

administrativt arbete
tror du det bara är papper
journaler
remisser
intyg

i varje ord
finns en människa
ett liv

jag saknar dem
människorna
mötena

det är något särskilt
säga några lugnande ord
få ett litet leende till svar
att möta blicken
jag saknar den




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-01 08:59



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Arbete på avstånd kan få en känslomässigt distanserad, men
blicken och värmen lär ändå finnas
där
mellan raderna.
2020-10-07

  bibbi ahrnstedt
Förstår att det kan vara svårt men anar att du är till stor hjälp för många
2020-10-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och intressant om distansarbete i coronatid. Lite tveeggat, med en del positivt och en del negativt. Framför allt
att sakna den mänskliga kontakten.
2020-10-01

  Gunnel Eriksson VIP
Intressant dikt om hur
distansarbetet är. Jag är pensionär
sedan länge men tror att jag som
vuxenlärare verkligen skulle ha
saknat direktkontakten.

Bra formuleringar.
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP