Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget vackert väder (Min klimatkamp 12/9)

Det finns säkert någon nyhet med anknytning till klimatet som jag skulle kunna kommentera. Såg t ex att IKEA ska öppna en secondhandbutik där dom ska sälja begagnade och reparerade IKEA-möbler. Det får väl räknas som en positiv nyhet. Försökte även dämpa känslan av hopplöshet och maktlöshet genom att swisha en slant för att stödja flyktingarna på Lesbos.

Det har inte varit vackert väder idag.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-09-12 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP