Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Camille.

När jag talar
till min själ
en avgrund
ett odiös

Fruktat dig
så hårt
talat dig
evig skärseld

Små bär
för min
lilla gömda ängel
vackert surleende




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-09-12 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig