Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindars väft

Denna plats är djup som en brunn
och vävd av tusen vindars väft
genom gräsets varp.

Molnen rinner som tid över himlen.
Varje tanke överöstas
av ljud
upplösta i vinden
fotsteg och hammarslag
gångna höstars avskedssång
levd kärlek
utgråten gråt.

Vi är en tråd i denna skimrande väv.
Dina händer håller min nakenhet
och mitt mod.
Ur min mun stiger en sång
av sol, grönska och lust.
Du hjälper mig att öppna tillvaron
som en låst dörr
och befria min röst
så att den flyger
som en spillkråka över skogen.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-13 10:15



Bookmark and Share


  Briza media
Många vackra bilder i denna text! Gillar särskilt spillkråkan i slutet!
2020-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP