Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oroande bagatell

 

 

Vaknar av ett skrik

trevar i panik efter

minnet av din hand

fönstret på glänt påtaglig

kyla efter besöket




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-13 11:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Påminner mig om "I Had Too Much To Dream Last Night" med Electric Prunes.
2020-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP