Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insiktens explosion.

Som en tsunami
Av sprakande eldflagor
Glödande lavaströmmar
Intensiva känslor
Som minner om begravda drömmar

Som en orkan på haven
Skapar vågor
Extroverta sinnen expanderar
Exploderar
Mullrande tåg som forcerar

Som en fågel Fenix
Föds ur elden
Glöder in i benmärgen
Skallbenet
En våg av spänning imploderar

Blickar som korsas
Återvänder
Fastnar i varandra
Utan nåd
Utan chans att återgå, att åter få vara i ett då

En obönhörlig förening
Briserande atombomber
Penetrerande blixtar
Som krossar låtsades förnuft
Frigör den euforiska känslan av att hitta hem





Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-13 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP