Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Här jagar, och fiskar Molnets broder!


Huvva!

Det sliter, rycker och drar 

host, host host

Skröplig ser sig i spegeln

charm,men en övergiven man,

Var är kraften, det överlägsna

flinet och orken,

Vad läste du i Bibeln, vad har

du att klaga på, här finns

ingen bättring att få!

Dra en rövare,

snillets broder,

å förstås Molnets

broder!

vi böjer oss,

men i bön!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-13 13:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bönen helt avgörande.
2020-10-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är en kämpe! Trots allt får du kraften i tron. Fint diktat!
2020-09-14

  Briza media
En spännande inre dialog! Hoppas att den ger kraft och råd!
2020-09-14

  Marita Ohlquist VIP
Det är tungt och besvärligt när man inte mår bra, då är det upplyftande att läsa och skriva.
2020-09-14

    Lena Staaf VIP
Spännande dikt! Krämpor är jobbiga men du kämpar på. Som Molnets broder på sitt sätt.
2020-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy