Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ottan sitter de i sina torn och väntar


På pass


Tårar ögonen

Vindens torra saklighet


Skymmer siktad älg




Bunden vers (Haiku) av Ninnesdotter
Läst 142 gånger
Publicerad 2020-09-13 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninnesdotter
Ninnesdotter