Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så nära

 

Så nära du kom Pang på

jag var inte beredd

mitt i prick landade din kyss

mitt hjärta slog voler

allt snurrade runt

nästan så att jag inte kunde andas

och jag kunde inte värja mig




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-13 14:51



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Härligt!
2020-09-21

  Nils-Robert
Vilken härlig poesi!
2020-09-16

  Feliaxel VIP
Kärleken är fantastisk
2020-09-14

  ULJO
Så är kärleken
2020-09-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP