Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dyngblött


konversation

det blev ingen sol
istället småregnar det
inte så att det fyller brunnen
men man blir genomsur
'
lagar hummerkupor
'i tystnad
en korp flyger förbi och kraxar
kraxar tillbaka

det var den dagens
konversation




Fri vers av tom boreland
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-13 15:19

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
rostar hummerkupor? av någon anledningen tänker jag på det.
kanske är det kraxet.
2020-09-27

  överlevaren VIP
Härlig skildring av dagen!
2020-09-13
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland