Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns många elaka farbröder ...


ELAKA FARBRORN

 

Snälla farbrorn

var inte snäll

han skrattade och log

bjöd på karameller

ur välfylld papperspåse

medan fingrar förstulet

smekte liten flicka

under spetsprydd kjol

när hon bara ville

smaka karameller




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-09-14 17:46



Bookmark and Share


  ULJO
Fy fan. Rent ut sagt
2020-09-15

  Niliboy
Huga ligen å huvva!
2020-09-15

  Lehva VIP
Berörande och starkt. Texten dröjer sig kvar.
2020-09-14

  Blomma-Stjärna VIP
ful gubbe - fanns när jag var liten och finns än - synd att den arten inte är utrotad!
2020-09-14

  Sparvögat VIP
Vidrigt gjort, fy och usch...
2020-09-14

  M.Eta
Svårt att förstå att det finns så många karlar som finner njutning av av utsätta barn för förnedrande handlingar. Det är fegt. De förstör hela livet för de stackars barnen. Usch!!!
2020-09-14

  Öknens Ros VIP
"Snälla" farbröder inte alltid snälla.
2020-09-14

  Marita Ohlquist VIP
Fy, vilken äcklig typ som lockade med godis för egen vinnings skull!
2020-09-14

  Feliaxel VIP
En riktig fuling usch
2020-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP