Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite tankar

Jag vaknar upp var dag, känner mig alltid lika tom.
Alla mina rädslor tar kol på mig, fan vad de gör ont.

Men det är väll så det blir när man blir sårad gång på gång.
Saknar känslan av kärlek, ligger och gråter natten lång

Har gått all in för dehär så länge nu.
Tänker hela tiden men svaret blir bara du.

Har svårt att lita på folk men det är väll inte konstigt när man varigt med om en del.
Vill bara allt ska bli bra igen för orkar inte mer.

Jag har svårt att argumentera i jobbiga situationer.
Mitt huvud stänger av och jag blir hemsökt av alla demoner.

Alla gör väll misstag och man måste lära sig av dom.
Vill att allt ska bli bra, finns så mycket jag vill göra om.

Vill inte behöva ändra mig, vill bli älskad för den jag är.
När jag gråter på kvällarna är lite kärlek för mycket begärt?




Bunden vers (Rim) av Anja Hansen
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-13 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen