Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora och små katastrofer (Min klimatkamp 13/9)

Stormar, hetta och bränder; det verkar som om de många katastroferna börjar påverka väljarna i USA. Kanske de inser att Trump inte är det bästa valet om det ska finnas minsta lilla chans att komma till rätta med klimatförändringarna.

Medan planeten brinner kämpar jag med mitt eget privata helvete. Lever du? Plågas du? Drömmer du mardrömmar? Andas du på egen hand? Eller är allt redan över?




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-13 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP