Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar

Hyacinten.
Närhet, närvarande, närsomhelst.
Blunda du porslinsgalax.
Det som ännu inte hunnit läka.
Jag älskar ändå.
Det kunde varit pudersnö.
Det kunde varit regn.
Men under din stjärnhimmel,
Jag stannar upp och ser det töa bort.
Lämnar fågelburen fylld med fredskallor
vid din port.
En port av strändernas havsbris.
Skyndar mig att förvandlas tillbaka till den kvinna
jag var en gång. Då jag var din.
Trötthetens tunga täcke och berusad av eufori att
återförenas med nuet.
Jag kryper in i fågelburen.
Omsluten av fredskallor.
Då jag tryggt kan somna under din stjärnhimmel.
Jag möter din sorgsna blick.
Blick av violett fläderblom.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-09-13 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP