Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hur kunde han finna vishetens port


Ljuset

Fanns det där landet
visste han var han skulle leta

han fick tips av en vän
som berättade att allt stod i bibeln

läste där hur han kunde finna vishetens port
nu hade han nyckeln, skulle den passa

det rasslade till och porten öppnades
ett innerligt kärleksfullt ljus omslöt honom

han hade hittat vad han sökte – landet

© Bibbi Ahrnstedt
egen bild




Prosa av bibbi ahrnstedt
Läst 148 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-14 01:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text om att hitta hem!
2020-09-14

  ULJO
Håller med Kungskobran
2020-09-14

  siv birgitta.a. VIP
jätte bra text.du tänker nästan som jag
2020-09-14

  Kungskobran VIP
Låter som en saga.
2020-09-14
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt