Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänd sanning

I väntans kval, går än en dag.
I mörka stunder, där inunder.
Bär hoppets låga, saktmodig plåga.
Likt en skärseld, vid nådens gräns.
Ovisshet en evig fråga.
Okänd sanning dess existens.




Bunden vers av Spexer
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-14 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spexer