Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömman



Jag bad att få se klart
efter drömmen
Mitt liv som jag skapat

Jag mötte dig en sista gång
vi firade vår vänskap
Det var innan du försvann

Ni kommer och går vänner
ibland alldeles för fort
En stund står vi lämnade

På vägen möter jag en man
som figurerat i mina drömmar
Han är inte alls den jag trodde

Tillsammans skapar vi
en värld gemensamt
Möter dagarna ihop en stund













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-14 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP