Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkans tillväxt

Moralisk styrka
Viljestyrka
Känslostyrka
Fysisk styrka
Mentalstyrka

Var kommer de ifrån?
Hur har de utvecklats?

Handlar de om arv och miljö?
Själslig kunskap?

Genom situationer och utmaningar
sätts de på prov där de tvingas nå
yttersta gränsen för överlevnad.

Sorg och smärta är en naturlig första reaktion

Processen

Uthållighet...som tvingar till att se
orsak - verkan och våga möta sina
rädslor!

Så växer styrkan










Fri vers av WyS VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-14 09:00



Bookmark and Share


    lydriket
Viktiga frågor att begrunda.

I fredsskadans spår följer framväxt av pseudomänniskor med sina odödliga nio liv.

Dessa individer säljer sina barns framtid för att de förra inte har modet att protestera mot åsiktskorridorens totalitära "värdegrund".
2020-09-17

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut!
2020-09-14
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP