Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rogivande egentid





När jag är stressad i vardagsbruset
drar jag mig tillbaka och vilar tystnaden

då blir jag varse det jag annars inte tänker på

mina tysta andetag
och hjärtats rytmiska slag

rogivande egentid

när jag är nära mig själv
mina tankar och känslor







Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2020-09-14 09:24



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Ja så viktigt-fint!
2020-09-15

  Olof Lagerhorn VIP
Fint skrivet om att när vi
vilar öppna sig nya perspektiv
och världar.
2020-09-15

  Elinor Sörensson VIP
Så viktigt att ge sig själv
den egentiden.
2020-09-15

  Lehva VIP
Vi är många som borde söka upp den: stunden med oss själva. Så fint beskrivet.
2020-09-14

  Blomma-Stjärna VIP
ja, att vara nära sig själv, höra sina egna tankar, känna sina känslor komma och gå - det ger ro, kraft och äkthet!
2020-09-14

  M.Eta
Viktigt med egentid ibland för att få ro i själen och i sinnet. Fin text!
2020-09-14

  Eva Helene VIP
Så meditativt och skönt!
Fint!
2020-09-14

    Elisabeth Nilsson VIP
En strålande dikt med ett bra budskap till läsaren! Egen tid till egna tankar i ro är så viktigt!
2020-09-14

  Klara Ord VIP
Klokt skrivet!
2020-09-14

  Margit Grell
En viktig text att ta till sig i allt brus som omger. Väl formulerade tankar!
2020-09-14

  bibbi ahrnstedt
Fint tänk vad tystnaden betyder den skapar och läker
2020-09-14

  ULJO
Behövs egen tid. Viktigt.
2020-09-14

  överlevaren VIP
Bra att kunna vara och landa i egentid!
2020-09-14

  Feliaxel VIP
Viktigt med egentid
2020-09-14

  Sparvögat VIP
Tystnaden väcker många tankar och känslor...
Kram
2020-09-14

  Maria Sundelin VIP
Den där tiden till eftertanke behöver vi alla ibland
Kramar
2020-09-14

  Öknens Ros VIP
Viktigt att stanna upp och lyssna på vad kroppen säger.
2020-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP