Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt

 

 

att skriva poesi

är ibland som

att krama blod ur en sten




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-09-14 09:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rolig bild! Det krävs arbete för det mesta, även poesi.
2020-09-15

  Bodingen VIP
Jäpp, min farbror Sten var blodgivare och hade lite trånga vener så han vet exakt hur det känns.
2020-09-14

  den nakna poeten
eller som leta vatten i en öken
2020-09-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! Men ibland rinner det till:)
2020-09-14

  Sparvögat VIP
Sanna dina ord...
2020-09-14

  ULJO
Skrivtorka inte ovanligt.
2020-09-14

  Cikoria Blå VIP
En sådan stark bild.

2020-09-14

  Marita Ohlquist VIP
Precis, trots upprepade försök så händer det ingenting!
Bra tänkt och formulerat.
2020-09-14

  överlevaren VIP
Ja stendött!
2020-09-14

  Feliaxel VIP
Precis
2020-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP