Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Existens


Färdvägar

I natt lyser himlens stjärnor bara för mig
som ett tak av gnistrande kristaller
Månens gata korsar vintergatan
Ouppnåeliga färdvägar där endast tankar
kan färdas och välja väg
Kanske blir trängseln stor när diktare
samlas i upphöjd beundran
Tidlösa tankar i tid och rum
I natt lyser himlens stjärnor bara för mig




Fri vers av R_M Grundström-Linder
Läst 158 gånger
Publicerad 2020-09-14 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R_M Grundström-Linder
R_M Grundström-Linder