Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låst

Den här gången blir det inte så.
Det blir inget te och inga spännande sagor,
inga fluffiga kuddar eller goda kakor.
Rummet med blommiga tapeter och
med det varma ljuset ifrån fönstret,
är låst för dig.
Det är svårt att stå emot frestelsen att öppna,
men den här gången måste jag stå emot,
för min skull.

















Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-14 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP