Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ventil

Mina skrivna
ord
är min
ventil

Släpp ut
släpp
ut
genom orden

Frigör
din egen
kraft
Behåll

Mina ord
är till
olika
Du




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-14 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP