Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturen visar Dig djupa sanningar


Förstå det ena så ser du det andra

Allt har sin tid
födelsen
uppbyggandet
blomningen
nedbrytningen
transformationen

Kulturer föds
blommar och dör

Allt följer i ett cykliskt förlopp
det gäller både i det stora och
idet lilla.

När ett träd blir försvagat av närings
brist eller på andra sätt utsätts för
inre eller yttre angrepp så börjar
nedbrytningen.
Försvagningen gör det möjligt för parasiter
att angripa och ta den sista näringen
innan kollapsen är ett faktum!

När själva rotsystemet är infekterat så
finns det ingen räddning.

Tänk om samma process pågår i vårt samhälle
Någon läser av och manipulerar sig till makt och
skapar en infektion som leder till en infiltration som
suger ut hela systemet....

TÄNK OM




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-14 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP