Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Social interaktion (Min klimatkamp 14/9)

Dagarna går utan någon större omväxling, och med mycket lite social interaktion. Och sen kommer det plötsligt en dag med ett antal samtal med gamla och nya bekanta, och jag blir helt utpumpad eftersom jag är så ovan; hjärnan orkar inte med. Jag vet inte vad jag sagt till vem, bara hoppas det inte blev alltför galet. Samtidigt är jag så tacksam för att jag inte är ensam i denna märkliga tid, att det trots allt finns folk som både kan och vill prata med mig.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-14 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP