Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens kamrar

Regnet sköljer över trädgårdens stenar
vrakgods efter sekel av hem, staplade på varandra
som böckerna jag gav dig som du aldrig läste
och vinden kom, med eld
med andetag av glödbränder, smaken
av hösthallon, krossade mot gommen
och jag minns en famn som kanske var din
en kyss ur en vindlande sömn
där vi plockar bark från de fallna träden
spräckliga fjädrar ur övergivna bon
att bygga katedraler åt drömmarna
vitputsade väggar, en rännil av storm
mellan takens vacklande bjälkar




Fri vers av Grävling
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-14 21:50



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Väldigt fin
2020-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling