Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen fanns

Sotiga barn utan tänder, i ett land för alltid härjat av bränder.

Det mjuka rus de alltid somnade till samtidigt som stjärnorna viskade godnatt.

Lim som knappt håller ihop mina tråkiga rim.

Mannen utan hatten för evigt plågad av att han aldrig lyckats hitta skatten

Trots att han jagat den fördömda katten.

Hennes blöta trosor på golvet, men trots det fick hon aldrig några röda rosor.

Aldrig värd mer än sitt smutsiga yttre och fuktiga inre.

Så växte de upp, barnen som nu bor i landet ingenstans.

För inte en enda jävel fanns.




Fri vers av Konstnärssjäl
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-14 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstnärssjäl
Konstnärssjäl