Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kära lucys lotteri


nattskift


du tar nian till ditt fem
så jag vässar mig ett kattstift
en happnburr i bilköslem
en själ i spärrens avgift

vi hänger oss ihop i nakna rum
du som alltid längtat att få gå
du gick för mig, jag kommer stum
märkligheten pausar inför vår platå

jag ser bara din rygg jag inte har
du letar fingertak i min blinda fläck
killefingrar med sin hand apart
mina flator, fyra vindar, alltjämt väck

en pilande måltavla var på drift
extasen i sin viskosa bärkraft
till ters med bugchaser, att dela gift
gargamels välsignelse gör vin till bärsaft




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 153 gånger
Publicerad 2020-09-14 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd