Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte långt ifrån stupet

Doften sensuell en så tidig morgon
Jag skulle kunna gå
Bli ett spermiespår
Kvar bara tills hon morgonkissat
ut, mig, höll jag på att
tänka
Tanken blickar ner på
det sömniga skal hon nu är
ser in i den färska minnesbilden
Hennes valk där hon satt
grensle som en skolflicka,
med brösten utåt
och det trånga inre inåt
det som är
Venuspassagen
tillblivandeminnet redan innan vi har det
Jag går medan hon sover
inte långt ifrån stupet




Prosa (100-ordare) av Mats Edin VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2020-09-15 05:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow. vackert =)
2020-09-15

  Gunnar Hilén VIP
Inte dum alls denna. Förstår dig.
2020-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP