Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pärlspont

Under ytan av plast och spackel
bakom tjocka lager av isolering
hittar vi pärlsponten
Guld och platina
ur patinerad fur
Decennier av slitage och sprickbildningar
Sitter i väggarna
och längtar ut




Fri vers av Max Magnusson
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-15 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Magnusson
Max Magnusson